Wegener drukkerijen weer bij de wereldtop

Wegener NieuwsDruk Gelderland (WNG) en Wegener NieuwsDruk Twente (WNT) zijn opnieuw toegetreden tot de International Newspaper Color Quality Club (INCQC).

De Enschedese en Apeldoornse krantendrukkerijen van Wegener NieuwsDruk scharen zich hiermee wederom bij de beste krantendrukkerijen ter wereld.

De INCQC-wedstrijd wordt om de twee jaar uitgeschreven door de IFRA en haar partners in de VS en de Pacific. Aan de hand van opdrachten beoordeelt een jury of aan de strenge druktechnische eisen wordt voldaan en of er sprake is van een consistente procesbeheersing.

WNT, drukker van o.a. De Twentsche Courant Tubantia, De Stentor, De Gelderlander en diverse huis-aan-huiskranten en WNG, drukker van o.a. De Stentor, De Gelderlander en diverse huis-aan-huiskranten, kregen de INCQC-award op 6 oktober j.l. in Hamburg uitgereikt. De daar aanwezige afvaardigingen van WNT en WNG namen de award met veel trots in ontvangst (op de foto de delegatie van WNG).

Het behalen van INCQ-award is de bekroning op onze dagelijkse inspanning om voor onze klanten dag in dag uit kwalitatief hoogwaardige producten te maken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.