Press

Nieuwsdruk Nederland beschikt in totaal over 9 moderne coldsetpersen conventioneel en 4 moderne coldsetpersen waterloos verspreid over onze vier druklocaties in Amsterdam, Best, Den Haag en Lokeren. Ze behoort daarmee tot de grootste en beste drukkerijen van Nederland en België. 

 

 

Op onze locatie in Best  staan jonge moderne persen. Hiermee is Nieuwsdruk Nederland de trotse eigenaar van één van de modernste drukfabrieken van de wereld. De persen in Amsterdam worden continu up-to-date gehouden en zijn voorzien van geavanceerde kwaliteitmeetsystemen, waardoor de kwaliteit van de krant van begin tot einde gecontroleerd kan worden. Dankzij drukspecialisten op alle locaties kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. 

 

Onze persen kunnen verschillende papierformaten verwerken. Standaardformaten zijn broadsheet en tabloid bij de Nederlandse drukkerijen en Berliner bij de drukkerij in België
Daarnaast kunnen we u verschillende extra mogelijkheden leveren:

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.