Portfolio Nieuwsdruk Nederland

Dagbladen

Alle titels van de Persgroep Nederland worden gedrukt op onze drie locaties. Dit is een omvangrijk pakket met de titels AD, BN/DeStem, het Parool, Trouw, de Volkskrant, PZC, de Stentor, Tubantia, De Gelderlander, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad. Daarnaast drukken wij ook voor externe klanten dagbladen.

Huis-aan-huiskranten

Voor een landelijk opererende uitgever met meer dan 50 regionale huis-aan-huis titels verzorgt Nieuwsdruk Nederland het drukken van de totale oplage op meerdere druklocaties gelijktijdig.
Door de centrale aansturing en monitoring van het complete proces inclusief afstemming met locale verspreiders, wordt door Nieuwsdruk Nederland een hoge betrouwbaarheid voor de klant gegarandeerd. 

Kranten voor doelgroepen

Al meer dan 20 jaar neemt Nieuwsdruk Nederland voor een multimediale uitgever van vakinformatie dagelijks de gehele ketenregie voor haar rekening.
In slechts enkele uren vinden bestandsverwerking, drukken, adresverwerking en sealen plaats en wordt er gesorteerd aangeboden aan PostNL.

Retail

Een internationaal kledingmerk wilde voor haar promotie van de collectie iets anders dan een standaard magazine. Men wilde een natuurlijke, krantachtige uitstraling, maar met behoud van detail en kleurkwaliteit.
Nieuwsdruk Nederland met haar unieke Semi-heatset pers bood hiervoor de oplossing en produceert nu elk kwartaal een miljoen-oplage die wereldwijd gedistribueerd wordt. 

Evenementen/recreatie

Voor een van de grootste Nederlandse attractieparken verzorgt Nieuwsdruk Nederland het drukken èn het verspreiden van seizoensgebonden vakantiekranten.
De klant heeft hierbij slechts één aanspreekpunt voor de complete regie. Voor de verspreiding maakt Nieuwsdruk Nederland gebruik van de distributiedivisiede Persgroep Nederland met haar fijnmazige en kwalitatief hoogstaande huis-aan-huisverspreiding. 

Onderwijs

Goed onderwijs alleen is niet meer voldoende. Om de aspirant-studenten te bereiken wordt het voor ROC's steeds belangrijker zich te profileren. Een open-dag-krant is een van de uitingen die door Nieuwsdruk Nederland voor diverse ROC's geproduceerd wordt. Het bieden van ondersteuning tegen een scherp tarief is hier een doorslaggevende factor. 

Gezondheidszorg

Een branche die sterk in ontwikkeling is. Om de eigen medewerkers goed te informeren is bij een universitair ziekenhuis gekozen voor een kwalitatief hoogstaand personeelsblad.
Nieuwsdruk Nederland is hierbij met haar goed opgeleide medewerkers een gesprekspartner op niveau. 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.