Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Een goed product begint met een goed concept. Nieuwsdruk Nederland adviseert u over een succesvol concept. In een op de klant afgestemd team wordt gezamenlijk nagedacht over de inhoud en vorm van uw product.

Lees meer
Prepress

Prepress

Nieuwsdruk Nederland beschikt over een centrale afdeling Prepress, waar specialisten, uitgerust met de modernste apparatuur, uw product(en) ‘persklaar’ maken. U krijgt als klant een vaste ordermanager die u ondersteunt bij het gehele traject.

Lees meer
Press

Press

Nieuwsdruk Nederland beschikt over 9 moderne coldsetpersen verspreid over druklocaties

in Amsterdam, Best en Den Haag en is daarmee de grootste krantendrukkerij van Nederland.

Lees meer
Afterpress

Afterpress

Nadat de krant gedrukt is kan het krantenproduct bewerkt worden op de afdeling ‘nabewerking’. Deze afdeling verzorgt ook de verwerking van elders gedrukte kranten en magazines en heeft de beschikking over diverse foliemachines.

Lees meer
Distributie

Distributie

Op basis van uw adresbestanden kan Nieuwsdruk Nederland de gehele distributie voor u verzorgen. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende distributeurs en postaanbieders kunnen wij u uitstekend van advies voorzien.

Lees meer
Portfolio

Portfolio

Kies uw branche en lees wat Nieuwsdruk Nederland hierin gedaan heeft: Huis-aan-huiskrantenVaktijdschriftenRetail
Evenementen/recreatieOnderwijs en Gezondheidszorg.

Lees meer
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.