Wie zijn wij

Wie zijn wij

Nieuwsdruk Nederland is de grootste producent van kranten en krantachtige magazines in Nederland.

Nieuwsdruk Nederland is het samenwerkingsverband van de drie druklocaties van DPG Media en richt zich geheel op de markt van commercieel drukwerk. 

Nieuwsdruk Nederland brengt meer dan 100 jaar kennis en ervaring mee op het gebied van uitgeven en drukken. 

We beschikken over een zeer grote, flexibel inzetbare, drukcapaciteit verspreid over heel Nederland.
Daarnaast beschikt Nieuwdruk Nederland over een uitgebreid aanbod van in-house plusproposities zoals de combinatie van coldset en beschikken we over een professionele mailroom voor uitgebreide pre-postale nabewerkingsmogelijkheden. 

Door deze unieke combinatie van kennis en mogelijkheden zijn wij in staat zeer kostenefficiënt de regie te voeren over de hele keten, van conceptontwikkeling tot en met verspreiding.   

Nieuwsdruk Nederland levert dan ook dé oplossing voor:

  • Nationaal opererende bedrijven die op zoek zijn naar een partner die een groot volume in korte tijd kan produceren en distribueren.
  • Regionale uitgeverijen en bedrijven waar regionale kennis, productie en distributie van groot belang zijn.
  • Bedrijven en uitgeverijen die op zoek zijn naar onderscheidende producten, daarbij gebruikmakend van onze plusproposities: coldset en uitgebreide nabewerkingsmogelijkheden in eigen huis.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.