Open dag in Best

De drukkerij van Nieuwsdruk Nederland in Best opende zaterdag 1 juni, samen met Eindhovens Dagblad, de deuren voor bezoekers.
Deze open dag stond in het teken van techniek.
Van 31 mei tot en met 7 juni 2013 werd voor de 2e keer de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd. Professionals, scholieren, studenten en technologieliefhebbers konden tijdens deze week ervaren hoe leuk en spannend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Brainport Regio Eindhoven leverde geweldige prestaties op high tech gebied en daar is de high tech industrie ontzettend trots op. Met een week vol events was te zien en te beleven dat technologie uitdagend, fun en kansrijk is om in te werken, te studeren, te ondernemen en te investeren.

Een enthousiast team van ED-en WNB-medewerkers stond zaterdagochtend 1 juni klaar om bezoekers te ontvangen.
Bezoekers kregen tijdens de rondleiding door de drukkerij een uitgebreide uitleg over het geavanceerde machinepark. Maar men was niet alleen in de techniek geïnteresseerd; ook naar de inhoud van de krant werd veel gevraagd.
Degenen die geweest zijn hebben we kennis kunnen laten met ons mooie en indrukwekkende productieproces.

Reacties van bezoekers:

“Bedankt voor de mogelijkheid voor het bezoek van de drukpersen. het was een mooie en indrukwekkende info, wat een techniek en wat zag het er clean uit. En ook complimenten voor de medewerkers, vriendelijk en informatief. Mijn eerste stappen waren vroeger met een stencilmachine en een inbrander”  … een trouwe abonnee 

“Gaaf dat die machines zoveel geautomatiseerd zijn en veel zelf kunnen”

“Ik wist niet dat dit allemaal zo gigantisch was. Leuk om te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat”

“Erg indrukwekkend”

“Dat er maar zo weinig mensen aan te pas komen”

“Heel clean allemaal. Een goed georganiseerde en interessante rondleiding”

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.