MYbusinessmedia en Nieuwsdruk Nederland sluiten overeenkomst

Dinsdag 4 februari jl. hebben MYbusinessmedia en Nieuwsdruk Nederland hun handtekening gezet onder een meerjarige overeenkomst voor het drukken van de titels Schuttevaer en Vraag&Aanbod voor Nederland, België en Duitsland.


Hein Bronk, directeur van het mediabedrijf  MYbusinessmedia:

“Met een totale productie van 1,7 mln exemplaren op jaarbasis van onze uitgaven Schuttevaer en Vraag&Aanbod kwamen wij eigenlijk automatisch bij Nieuwsdruk Nederland terecht. Krachtige partij, hoog kwalitatief, scherp geprijsd en een bedrijf waar we al eerder mee gewerkt hebben.  Onze redacties moeten tot het allerlaatste moment kunnen aanleveren; onze advertentieafdeling moet tot vijf voor twaalf sales kunnen doen. Dat levert Nieuwsdruk Nederland”.

Robert Hoogsteden, commercieel directeur Nieuwsdruk Nederland:

“MYbusinessmedia is een zeer professionele uitgeverij, een van de 4 grootste B2B uitgeverijen in Nederland. Een breed aanbod aan sterke merken, 32 websites en adviesdiensten op het gebied van internet marketing. De kennis en servicegraad van Nieuwsdruk Nederland sluiten hier goed bij aan. Daarnaast gaan we als Nieuwsdruk Nederland bekijken hoe we gebruik kunnen maken van de online expertise van MYbusinessmedia om onze doelgroep nog beter te bedienen. Een optimale samenwerking dus”.

Op de video een impressie van het drukproces Vraag en Aanbod en de ondertekening.

Voor informatie:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.