Nieuwe overeenkomsten ondertekend.

De afgelopen weken heeft Nieuwsdruk Nederland de samenwerking met De Wassenaarse Krant, Stichting Brabants Centrum, Eisma Media Groep B.V. en Stichting Katholiek Nieuwsblad verlengd door het ondertekenen van nieuwe overeenkomsten.

Genoemde uitgevers werken al vele jaren na volle tevredenheid samen met Nieuwsdruk Nederland.

Met De Wassenaarse Krant, uitgever van de wekelijkse uitgaven De Wassenaarse Krant en Groot Voorschoten, is een overeenkomst afgesloten met een looptijd van 3 jaar.

Met Stichting Brabants Centrum, uitgever van de wekelijkse uitgave De Meierij Boxtel, is een overeenkomst afgesloten met een looptijd van 3 jaar.

Met Eisma Media Groep B.V., uitgever van de wekelijkse uitgave De Paardenkrant en de uitgave De SchildersVakkrant verschijning ca. 20 keer per jaar, is een overeenkomst afgesloten met een looptijd van 3 jaar.
Met Stichting Katholiek Nieuwsblad, uitgever van de wekelijkse uitgave Katholiek Nieuwsblad, is een overeenkomst afgesloten met een looptijd van 1 jaar.

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons privacy statement en cookie-instellingen.